søndag 12. april 2009

Stelleveske Vintereple
Enda en av barselvenninnene mine venter nummer to. I vinter ba hun meg sy stelleveske til henne også. Stoffene hun valgte var en kombinasjon jeg allerede hadde planlagt å sy en veske i; utfordringen var å finne voksduk som matchet. På en lyntur innom Stoff og Stil fant jeg faktisk ut at det fantes voksduk i samme serien som de andre epleblomststoffene.


Jeg synes kombinasjonen av grått og hvitt er så nydelig. Det er vinterlig på en 50-tallsmåte som minner meg om illustrasjoner i bøker som allerede var litt gamle i min barndom. Selma Lagerløfs "Nils Holgerssons Forunderlige Reise" er noe av det første jeg tenker på, av en eller annen grunn.


Syingen har vært litt seig, fordi jeg plutselig var litt lei av denne veskefasongen, og fordi jeg rett og slett ikke har hatt et trivelig sted å sy. Men jeg hadde en sydate (som ble avlyst) midt i påskeferien, og det at jeg hadde lyst til å sy noe nytt og morsomt den dagen, ga meg sparket bak jeg trengte for å få den unna før termin. Nå kan Lillebror komme, Méé!
Pris: 750,-

1 kommentar:

Fit mum sa...

Jeg er helt enig med deg; ikke bare var vesken flott, men kombinasjonen av tekstiler var nydelig!