fredag 8. august 2008

Designvikar

Min krevende sommervikarkunde var så fornøyd med vesken jeg sydde før ferien at hun ville ha en til. Mindre, denne gangen, med lukking og lang stropp til å ha over brystet. Dessuten visste hun akkurat hvordan den skulle se ut. Hun ville ha brun cord, og gule striper på kryss og tvers.
Hun mener nå at hun har en fremtid som veskedesigner, og hun kan godt hjelpe meg flere ganger! Vi har forskjellig smak, og jeg ville aldri kommet på de tingene hun har tenkt ut, men selv om det er utfordrende, synes jeg både denne og den forrige ble kjempekule.
De lysegule båndene er fra sommerens kupp i Frankrike; det er et ufalset skråbånd jeg har skåret i to, og sydd på med bølgesømmen på min fantastiske nye maskin. Den er foret med knall lysegult lerret, innkjøpt for anledningen, og siden jeg akkurat ikke hadde et langt nok stykke med brun cord til skulderremmen, har jeg skjøtet den og pyntet den med et stykke av det gule skråbåndet.


2 kommentarer:

hanssen-familien sa...

Gratulerer så mye med ny symaskin, Maddie! (Folk lurer vel på hvorfor jeg kaller deg Maddie ;p )
Du lager så mye stilig, og søtt og.. ja :) Savner og "prate" med deg. Har forresten fått meg hobbyblogg jeg óg. *Reklamere uhemmet*

www.lilletambur.no Trykk på den syende jenta

Sarah sa...

Hey Sarah! I don't know Norwegian, but I've been "reading" your posts by using an online translator. It doesn't get everything, but I can see the main point of what you are saying! I wish I DID know Norwegian! :)