fredag 8. august 2008

My Preciousss


Jeg har ikke gnålt om annet enn denne hele sommeren. Jeg har rett og slett vært både besatt og forelsket. Min knapt nok gamle, manuelle Janome 6019 var blitt for kjedelig, og da jeg gikk innom sybutikken for å diskutere oppgradering, styrte den smarte butikkdamen meg i retning denne, en Pfaff Performance 2058.
Planen var virkelig å spare penger og ikke kjøpe den -- eller etterfølgeren som kommer 1. september -- før jeg hadde alt i cash. Det var det. Men etter å ha lånt en god venninnes Pfaff hele sommeren, var det egentlig ingen vei tilbake. Jeg hadde skrapt sammen halve kjøpesummen (TAKK, Mamma, for ekstrabidraget!), dessuten ER det billigere å betale litt kredittkortrenter enn å vente til den nye modellen koster 3000 mer.
Denne kom i hus igår, og da jeg omsider fikk åpnet den og satt igang, ble jeg nesten på gråten av lykke over hva den kan gjøre, og over hvor utrolig flotte og jevne de flere hundre sømmene er. Denne kommer faktisk til å gjøre meg lykkelig i mange, mange år. Da får det heller være at det er den nest dyreste tingen jeg noengang har kjøpt, utenom hus og bil.

2 kommentarer:

Smula sa...

Grattis med flott maskin! Fremdeles like fornøyd?

Annemariesquilt sa...

Heia jeg lurer også på om jeg skal kjøpe denne maskinen. Er du fortsatt like fornøyd??