søndag 11. juli 2010

VI tapetserer videre

Man finner så mye rart. På så rare steder. Denne puffen så jeg lengselsfullt på gjennom vinduet i en bruktbutikk i Fauske da jeg var på jobbtur i traktene, og vi kunne IKKE reise til flyplassen før jeg hadde kommet meg inn i den butikken ved åpningstid og tatt med meg puffen. Er den fra 30-tallet? 40-tallet? 50-tallet? Jeg holder en knapp på 1940-tallet, betalte 680 kroner og tok den med meg hjem på flyet. Kollegaen min himlet med øynene, men han har sett meg dra hjem (og knuse) ting før.)
Men siden den gang har det gamle, slitte stoffet møtt litt for mange katteklør. Dessuten matchet det ikke det nye sengeteppet.
Frem med møbelstiftemaskinen! Hvis noe hadde spurt meg hva min favorittduppeditt er for tiden, er svaret helt kalrt møbelstiftemaskin. Det er så mange prosjekter som så lenge har vært "det hadde vært en enkel sak...om bare..." -- og nå er de bare en enkel sak. På et par timer var puffen forandret til dette:

Båndene og den fine føyelsknappen på toppen er forsvunnet; jeg tror dessverre ikke de kommer på igjen. Men sjelen og stemningen i den fine åttekantede lille sminkekrakken synes jeg er bevart. Samtidig står den til sengeteppet i fargene, og er et aldeles kledelig lite tilbehør til mitt splitter nye 60-tallssminkebord fra Finn:
Ingen kommentarer: