lørdag 23. mai 2009

Sukk
Lille Lu er ikke stor på kjoler. Jeg vet jo det. Men alle må jo pynte seg på 17. mai. Og etter lengre tids bearbeidelse ble vi enige om at hvis jeg sydde en grønn kjole til henne, skulle hun ha på seg den. Det virket som om hun gledet seg. Og hun var faktisk glad for å se den ferdige kjolen jeg sydde den 16. mai etter mønster fra Børnetøj du selv kan sy og med stoff fra Amy Butler. Vintagebånd fra Frankrike hadde jeg også funnet en fin plass til.
Men i min naive iver haddde jeg ignorert dette med trådretning. Jeg vet at stoff strekker seg bedre sidelengs og at det er en grunn til at man skal følge trådretningen, men for å få nok stoff, tok jeg en kalkulert risiko og klippet i bredderetningen isteden.
Tabbe.
Noe gikk galt allerede i påkledningen. Den var litt trang å få på, selv om den var romslig å ha på, så katastrofen var et faktum. 17. maitoget ble observert iført body, vindjakke og strømpis med bamse i rompa. Jaja.

2 kommentarer:

manja sa...

Den var jo nydelig, synd hun ikke ville ha den på!!

hilsen trollungen

hanssen-familien sa...

Ååå!
Kjente en liten smerte i hjertet nå, over Lu som ikke ville ha på nydeligste kjolen.
Det er jo så nedtur når man har sittet og strevet og sydd og lagt ned arbeid i det.. MI ville heldigvis i kle seg den hjemmesydde finbuksa i år som i fjor.