søndag 24. april 2011

Blogger's ParadiseÅ, det er slik en klisje med disse runde putene. Enhver blogger med respekt for seg selv har liksom en sånn. Det forhindrer ikke meg fra å ønske meg en. Inne har jeg nok en bittelittegranne mer voksen og sober stil enn de fargerike retrohjemmene i Bolig 1-2-3, men jeg er svak for den, og i sommer gjør jeg terrassen sakte men sikkert om til et bloggparadis, med elleville, fargesprakende vimpler, lykter og puter.

At jeg ikke har hatt en sånn rund pute før, skyldes utelukkende at jeg ikke har vært sikker på hvordan stykkene skal klippes Iforgårs fant jeg en tutorial, MED mønsterbiter til å printe ut i full størrelse, og da var det en enkel sak. Tutorialen finner du på bloggen Cluck Cluck Sew. Hun kaller dem Sprocket pillows.

Merk den urfine knappen i midten, et Etsyfunn. Og stoffene er en herlig bloggekorrekt miks av Liberty, fake retrosengetøy fra Stoff og Stil, ekte retrosengetøy, Amy Butler, AnnaMaria Horner etc.

Det blir sjelden som man har tenkt seg i det virkelige liv, men en av grunnene til at jeg trives så godt ved symaskinen, er at det stadig vekk blir akkurat som man hadde tenkt seg. Noen ganger finere, til og med.

2 kommentarer:

Maren sa...

Denne var nydelig!!! Takk for inspirasjonen!

Therese sa...

Så herlig den var!
Skikkelig glad-farger! :)