mandag 25. april 2011

Problemløsing

Plastposer. Enten er vi tomme, eller så har vi så mange at de faller utover hele gulvet. Problemet er at vi ikke har en skuff til overs. Bare en liten nisje, med et altfor lite plastrør til poseoppbevaring nede på gulvet. Vi stapper dem inn og inn og inn, og så faller de ned. Og det ser enda mer kaotisk ut enn det vanligvis er hos oss. En sånn "posepølse" jeg fikk i gave en gang er altfor liten for vårt behov.
Men nå har jeg løst problemet! Istedenfor posepølser med strikk nede og oppe, har jeg laget to poser med løpegang oppe, brettet bunn så posene blir dype, men ikke minst: En lang splitt foran som gjør posene lette å putte inn og ta ut (og inn igjen når jeg oppdager at det er feil type pose.) Problemet i parentes håper jeg også å ha løst nå, ved å sy to poseposer: En til standard matbutikk/søppelkassepose og en til de mindre eller ukurante posene, som er greie til andre ting.
Ah!
Ordnung muss sein.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sånt liker vi. Her henger foreløpig bæreposene i et handlenett, men jeg ser for meg at løsningen kan bli replikert i nær framtid.

Therese sa...

Genialt!
:-)